fbpx

Feelsafes GPS trackere er højkvalitets GPS tracker, der kan bruges i mange forskellige områder og miljøer.

GPS trackere indeholder flere effektive sporings- og alarmfunktioner, som nemt kan tilpasses de personlige behov. Via app eller PC løsning er det muligt, at spore dine ejendele eller kæledyr i realtid eller via log funktionen.

Om det er dig selv, din bil, båd eller kæledyr, så har Feelsafe GPS løsningen. Som standard er GPS trackeren opsat til sporing i hele Europa, men kan nemt ændres til hele verden.

Uanset hvilken GPS tracker du vælger og til hvilket formål, kan Feelsafe sende alarmerne til modtageren via sms, e-mail eller advisere dit netværk via offentlige eller lukkede Facebook grupper.

Feelsafe kan hjælpe med at passe på dit kæledyr og kortlægge dens adfærd med GPS trackeren Atto med indbygget 4G simkort.

Atto består af et innovativt designet skabt til udendørs sikkerhed af dine kæledyr. Atto er bygget med verdens førende GPS-teknologi og kan bruges i alle lande med GSM/GPRS-dækning. Med smarte sporings- og alarmfunktioner bidrager den til et sikkert miljø for dyrene og mindsker bekymringen for kæledyrsejere.

Atto er en GPS tracker i miniformat og kan vedhæftes et halsbånd til dyr af alle størrelser. Atto kan spore forsvundne katte og hunde – med stor præcision. Større dyr, som heste eller køer, kan også overvåges og blive beskyttet imod tyveri.

Ring til dit kæledyr, ja det lyder lidt sjovt, men det kan til tider være praktisk så Atto er udstyret med en opkaldsfunktion som kan hjælp dig, når kæledyret er uden for rækkevidde. Ved at ringe til Atto kan du lytte til dyrets adfærd og blive klogere på hvad der foregår omkring det.

Når Atto opkobles til Feelsafe opstår de unikke muligheder for, at modtage alarmer via sms, e-mail, eller Facebook opslag i lukkede eller offentlige grupper, med Google Maps link til kæledyrets position.


Realtid Positionering

Geofence

Opkaldsfunktion

Vandtæt og Slagfast

Ubegrænset rækkevidde

Positions log

Lang batteritid

Alarm for lavt batteri

Bevægelsesalarm

Hastighedsalarm

Flash hukommelse

Alarm til sms, e-mail og Facebook

App på dansk

Kræver Feelsafe abonnement


Feelsafe er stolte forhandler af GPS trackeren Rex til jagthunde. Med ubegrænset rækkevidde og realtidssporing, sit robuste design og omhyggeligt udvalgte materialer, er Rex et solidt og fuldstændig vandafvisende produkt, der kan modstå alle typer vejrforhold. Med en batterilevetid på op til 100 timer behøver du ikke at bekymre dig om batteriniveauet, dette er GPS trackerens top model til jagt.


Det kraftige LED-lys hjælper dig med at lokalisere hunden under nattejagten op til 200 meter væk. Sammen med markedets nye jagt-app MiniFinder Hunter aktiverer du nemt lyset på Rex sammen med utallige andre smarte funktioner. En funktionalitet, der er specielt udviklet til jagt og hundetræning, er vibration. Træn hunden til de ønskede kommandoer sammen med de unikke vibrationsmønstre for at forbedre samarbejdet mellem hund og jæger

Rex indeholder en moderne gø-indikator, der giver jægeren vigtige oplysninger om jagthundens adfærd. Når der registreres gøen får jægeren en notifikation i appen som også viser lydniveauet, en super

anvendelig funktion når afstanden imellem jæger og hund er stor.

Rex er den jagt GPS tracker på markedet med den absolut længste batterilevetid. Dette skyldes dens MLPC™-algoritme, Low Power Consumption, som gør det muligt at have et meget lavt energiforbrug. Batteriet holder derfor hele 4 dage ved meget aktiv brug og mindst 7 dage ved mindre aktiv brug. Rækkevidden er også helt ubegrænset, og GPS’en fungerer fint selv dybt inde i skoven eller andre afsidesliggende steder.Realtid Positionering

Vejledningslys

Gå indikator

Vandtæt og Slagfast

Ubegrænset rækkevidde

Positions log

Lang batteritid

Alarm for lavt batteri

Jagtområder

Stemmestyring

Stop alarm

Kommando via vibration

Alarm til sms, e-mail og Facebook

App på dansk

Kræver Feelsafe abonnement


Xtreme er den stærkeste indenfor højkvalitets GPS trackere, der kan bruges utallige formål. Xtreme tilbyder utallige effektive sporings- og alarmfunktioner, som nemt kan tilpasses det personlige behov af. Det gør det muligt at få kontrol over dine ejendele, uanset hvor de er i verden.

Xtreme monteres utroligt nemt, med dens magnetiske bund, på metaloverflader. Dette gør Xtreme særdeles velegnet til både, trailer, autocamper og campingvogne.


Xtreme styrke er også dens stærke batteri. Batterilevetiden afhænger både af konfigurations- og bevægelsesmønstre, men i standby tilstand har Xtreme en batteriliv på op til 3 år. Idet batterilevetiden er så lang kræver den ingen installation og det er vanskeligt for uautoriserede mennesker at finde enheden.

Xtreme er fyldt med smarte alarmfunktioner som giver en omfattende tyveribeskyttelse. Ud over sabotagealarm, hvis en uautoriseret person demonterer enheden, kan Xtreme advare når den vibrerer. Derudover kan den advare hvis enheden forlader et sikkerhedsområde, ellers hvis hastighedsbegrænsningen overtrædes.Zepto er den innovativ GPS tracker der kan bruges til alle køretøjer og maskiner. Enheden bidrager til en mere sikker kørsel og giver ejeren flere smarte sporings- og alarmsystemer der fremmer sikker kørsel, uanset om det er til privat brug eller arbejdsrelateret.

Zepto giver dig en omfattende beskyttelse og elektroniske køredata til kørselsregnskaber f.eks.

Firmaer i transport- eller logistiksektoren kan nemt gøre brug af enhedens sporingstjenester til at strømline virksomhedens dagligdag og lette det administrative arbejde.


Zepto er en af markedets mindste GPS trackere og dens størrelse gør det muligt at skjule for uautoriserede personer. Zepto forbindes via køretøjets diagnostiske stik eller via en OBS-adapter (On-Board-Diagnosis-adapter), det gør den nem at installere.

Utallige smarte alarmfunktioner er indbygget i Zepto bl.a. geofence-funktion, som sender en advarsel, hvis køretøjet forlader et specifikt område eller køretøjet flyttes. Sabotagealarmer sendes hvis uautoriserede personer demonterer enheden og GPS trackeren advarer, hvis opsatte hastighedsbegrænsninger overtrædes.


Realtid Positionering

Geofence

Elektronisk kørerbog

Rapporter

Multikontrol

Positions log

Plug and montering

Bevægelsesalarm

Hastighedsalarm

Sabotagealarm

Ubegrænset rækkevidde

Alarm til sms, e-mail og Facebook

App på dansk

Kræver Feelsafe abonnement