fbpx

Xtreme GPS

2,850.00 kr.

Xtremes smarte alarmfunktioner giver en omfattende tyveribeskyttelse. Ud over at give føreren en sabotagealarm hvis en uautoriseret person demonterer enheden, kan Xtreme advare når den vibrerer. Derudover kan GPS trackeren advare dig, hvis enheden forlader et sikkerhedsområde, ellers hvis hastighedsbegrænsningen overtrædes.

Kategori:

Beskrivelse

MiniFinder Xtreme er en højkvalitets GPS tracker der kan bruges i forskellige områder. Den tilbyder flere effektive sporings- og alarmfunktioner, som nemt kan tilpasses de personlige behov af hver kunde. Det gør det muligt for at dig få kontrol over dine ejendele, lige meget hvor du er.

GPS trackeren Xtreme er en alsidig enhed til mennesker der ønsker at spore deres værdigenstande, såsom både eller campere. Med forbindelse til alarm- og sporingssystemet MiniFinder GO kan du nemt få adgang til flere funktioner så du udstyrer dine ejendele med omfattende beskyttelse.

GPS trackeren giver valgte modtagere enhedens position i realtid. Alle data er gemt i systemet i et år. Når du forbinder enheden til MiniFinder GO og MiniFinder Triplog giver det adgang til elektroniske køredata og brugervenlige rapporter der giver statistikker om tid og område.

Du kunne også være interesseret i...