fbpx

Tryghed ude og hjemme

GPS tracker til alle, der kræver ekstra opmærksomhed.

Feelsafe Actives overordnet ambition er meget klar – vi ønsker at skabe tryghed ude & hjemme for alle.

Om det er dig selv, din bil, båd eller kæledyr – Så har vi GPS løsning vi kan skræddersyg til dit behov.

Vores GPS trackere bygger på de nyeste GPS teknologier og med mange smarte funktioner, der kan bruges til uendelig mange formål f.eks. til at skabe tryghed for teenager, voksne, ældre eller folk der dyrker alene sport i naturen.


MiniFinder Atto Pro består af diverse innovative dele designet til markant at øge dyrets sikkerhed. Enheden er baseret på MLPC ™ -algoritmen – MiniFinder Low Power Consumption – udviklet af MiniFinder og består af flere unikke funktioner for at reducerer energiforbruget af GPS-enheden. Den udviklede teknologi forsikrer effektiv positionering, lige meget hvor dyret befinder sig.

Pico er verdens mindste GPS alarm. Takket være dets effektive GPS-teknologi kan brugeren nemt få adgang til flere sikkerhedsløsninger. Med smarte funktioner kan enheden bruges til at øge din personlige sikkerhed eller give fuld beskyttelse af værdigenstande.

MiniFinder Xtreme er en højkvalitets GPS tracker der kan bruges i forskellige områder. Den tilbyder flere effektive sporings- og alarmfunktioner, som nemt kan tilpasses de personlige behov af hver kunde. Det gør det muligt for at dig få kontrol over dine ejendele, lige meget hvor du er.


Kom igang med 5 nemme trin

Trin 1

Køb GPS tracker hos os.

Trin 2

Vælg det abonnement du ønsker i shoppen

Trin 3

Du bliver kontaktet indenfor 24 timer, så vi kan sætte dig rigtigt op til de sociale medier, sms eller e-mail 

Trin 4

Du eller dine nærmeste vælger de personer i dit nærområde, der skal alarmeres, hvis du oplever at have brug for akut hjælp

Trin 5

Har du brug for akut hjælp, trykker du blot på knappen, og dit netværk og dit nærområde får besked med det samme om hvor du er, så de kan komme og hjælpe dig.